Murgul Ortaokulu

Vizyon:  Murgul Ortaokullu olmaktan gurur duymak  Öğrenciyi aktif hale getirerek bilgiyi anlamlı olarak kazanmalarına; yaratıcı, üretici düşünmelerine, öğrenmeyi öğrenmeye rehberlik etmek.  Okulun ve çevrenin imkanlarını en verimli şekilde kullanmak.  Kalite ödülüne aday olmak. Başarının adresi olmak.  Çevreye destek ve öncü olmak.  İnsanlığın; eğitim, bilim, kültür ve spor hayatında imzası olmak.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk milletini yücelten milli ve manevi değerlere bağlı, hukuka ve insan haklarına saygılı, toplumda görevlerinin bilincinde olan; üretken, kendini geliştiren ve bunları davranış haline getiren bireyler yetiştirmek.

Başarılar: 2021/2022 OKUL SPORLARI YILDIZ ERKEK FUTSAL İL BİRİNCİLİĞİ 2023/2024 OKUL SPORLARI DART KIZLAR TAKIMI İL BİRİNCİSİ ERKEKLER İL 4.SÜ OLMUŞTUR.

Pansiyon Bilgileri: Yok
Saatler: 08.15 - 15.20
Isınma: KALORİFERLİ
Sportif Etkinlikler: OKUL SPORLARI MASA TENİSİ ERKEKLER-
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: İlçemizde barınma ve ulaşım yönünden hiç bir sorun bulunmamaktadır. 6 Şubemiz, 106 öğrencimiz mevcuttur. Atanacak öğretmenlerin norm kadro fazlası olması söz konusu değildir.

WEB - https://murgulortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KÜRE MAH. FABRİKA CAD. NO 6A MURGUL / ARTVİN

Yerleşim Yeri - GENÇLİK HİZMETLERİ İLÇE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ YANI.

Adres - KÜRE MAH. FABRİKA CAD. NO 6A MURGUL / ARTVİN

Ulaşım MURGUL- ARTVİN :50 DAKİKA MURGUL - BORÇKA :20 DAKİKA MURGUL -HOPA: 40 DAKİKA MURGUL - TRABZON: 2 SAAT 45 DAKİKA. BU YERLEŞİM MERKEZLERİNİ HER GÜN GİDİŞ-GELİŞ ULAŞIM VARDIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ MURGUL ÎLÇE MERKEZÎNDE BULUNMAKTADIR